2014-03-21

KNOPPAR OCH KVISTAR

Foto: Severus Tenenbaum

Vilken vecka! Lansering av företaget, massa positiv, konstruktiv respons och inledande, spännande möten.

Det känns fantastiskt att äntligen kunna arbeta kreativt. I flera år har vi pratat om att starta företag och nu har vi äntligen realiserat vår dröm. Att säga att vi har tagit en omväg för att landa i inredningsbranschen är ingen överdrift eftersom vi i grunden är statsvetare och personalvetare. Utbildningen och tidigare jobb har dock gett oss inspiration, kunskap och kontakter som är ovärderliga. Inredningsintresset har alltid funnits där i bakgrunden. Tankarna går i spinn när vi kommer in i nya miljöer. Det är en ynnest att jobba med det som känns naturligt och som vi vet att vi är bra på.


Foto: Heads and Tails


















Nu tar vi snart helg. Ta in en kvist för att göra dygnen mer njutbara. Nu är det äntligen vår och ett enkelt, litet inredningstips är att klippa av en kvist med knoppar på och sätta den i en vacker vas. Det är vackert i all sin enkelhet och man slipper lägga hundralappar på snittblommor. Just nu är vi väldigt förtjusta i små, anspråkslösa vaser med kvistar i. 

Nedan, ett foto från MNArchitecture som istället slagit på stort med kvistarna i ett penthouse i East Village, New York. Smakfull supersize. Se fler foton på länken. Otroligt vackra inspirationsbilder.   

Foto: MNArchitecture

























Vi vill gärna ha lite feedback på bloggen. Bra, dåligt? Berätta gärna i kommentarsfältet om vad ni skulle vilja ta del av. Något ni undrar eller vill höra mer om? Fire away!

Glöm inte att följa oss på Instagram! Ni hittar oss på headsandtailsse.

Trevlig helg!




2 kommentarer: