2014-12-05

UNDERBARA HELG

Det är fredag igen och det känns som igår jag skrev det. En hel vecka har passerat sen vi önskade en trevlig helg sist. Jag ser fram emot kvällen med öppen brasa och mysbyxor men först ska vi ta tag i några timmar fyllda av jobb och möten.

Lördagsmorgnar är de bästa morgnarna. Nu är det extra mysigt eftersom vi har stora julstjärnor hängandes i fönstret som sprider ett skönt ljus. Vi tänder också det första adventsljuset varje morgon och det är speciellt kul för barnen. Det står fyra blockljus på ett stort fat där jag lagt kottar och kanel runt om. Enkelt och vackert. Fem små, gröna lyktor och en i guld står bredvid för att sprida mer ljus. En gigantisk kvist vit amaryllis står också i en vas på bordet.










































Jag älskar att äta långa frukostar och läsa tidningen när barnen ätit klart. De är såpass stora nu att vi inte behöver passa upp på dem hela tiden. Det är underbart att få några minuter för sig själv med kaffet och goda mackor. Vi har ingenting att passa och barnen kan hänga runt i sina mjuka pyjamasar och tofflor. Livet på en pinne!

Nu ska vi snart iväg på dagens första möte. Läs om den andra sidan av myntet här.

Vi önskar er en härlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar