2014-10-17

I MIN GARDEROB

I min garderob finns öppna garderobsstommar. När vi byggde huset ingick enbart en lång stång och en hylla ovanför. Som med all annan inredning planerade vi bort det och körde en egen lösning. Vi har en passage bakom en vägg där garderobsstommar står uppställda. Två till mig, två till maken och en till sängkläder och handdukar. Frågar man mig så räcker det utrymmet gott och det är skönt att ha en överblick av alla kläder.

Foto: Johan Höwler

Foto: Johan Höwler











































































Ska ni bygga nytt eller renovera kan det vara en god idé att planera in rejält med utrymme för kläder och förvaring. Det gör ingenting att sovdelen blir lite mindre. Oftast är brist på förvaring eller garderobsutrymme det som många missar. Om man ska bygga nytt har man chansen att planera in sin drömgarderob. Tänk bort standardgarderoberna eller hyllorna som ingår. Tänk utanför boxen och skapa det utrymmet som du vill ha. Det finns otroligt många lösningar som inte behöver bli så mycket dyrare än originalet. I en walk in closet gör en heltäckningsmatta att det känns lite lyxigare. Det, eller en jättestor matta där en fåtölj eller divan kan stå tillsammans med något extra förvaringsutrymme. Andra tips för en walk in closet är att använda ljusa färger i utrymmet. Visuellt krymper mörka färger ett utrymme. Knalliga färger ska helst också undvikas då de kan "påverka" dagsljuset och gör inte kläderna eller dig rättvisa.

Foto: Heads and Tails


















Annars är tips för en härlig garderob att rensa och ha massor med luft mellan kläderna. Vädra kläderna med jämna mellanrum och våttorka ur alla utrymmen för att undvika att få ohyra i textilierna. Om man inte har så mycket utrymme som man önskar är det bra att använda sig av en säsongsbetonad garderob. Packa ner alla vinterkläder på sommaren och vice versa. På så sätt slipper man en alltför fullpackad garderob samtidigt som man förhoppningsvis blir glatt överraskad när det är dags att plocka fram säsongens kläder igen.


Foto: Heads and Tails.


















Foto: Heads and Tails

















Igår gjorde vi en veckoplanering fram till jul och vi upptäckte att det inte är många dagar kvar att spela på. Känns som om det var igår vi jagade små nakenfisar på stranden och inte kunde sova på grund av värmeböljan och snart är det dags att pynta granen. Vi ska försöka knyta ihop alla uppdrag och projekt på ett bra sätt tills dess så att vi kan dricka glögg och käka Aladdin med gott samvete. Vi hjälper såklart kunder med att dekorera hem och företag inför tomtens ankomst. Är det så att ni vill ha hjälp med julstämningen så kontakta oss asap! Förra året jobbade vi bland annat ett skyltningsjobb åt en butikskedja som blev mycket uppskattat. Sådana jobb måste vi planera in snarast så kontakta oss om ni är intresserade så diskuterar vi upplägg!

Läs om den andra sidan av myntet här. Där får ni se en annan del av verkligheten. Den som bloggare oftast undviker att visa upp för omvärlden.

Ha en fantastisk helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar