2014-10-10

PRESS OCH PRESENTER

Den här veckan tackar vi NWT för utrymmet i lokalpressen där vi på ett uppslag gav vi inredningstips. Tyvärr måste man vara prenumerant för att kunna läsa NWT. Några av de tips som vi delade med oss av var att tänka stort. Inred med stora prylar. Använd hellre en stor, rejäl växt i en jättekruka istället för att ha fem småkrukor i fönstret. Får krukan inte plats i fönstret? Ställ den på golvet framför. Att använda massa små saker kan göra att rummet känns rörigt och det skapar en orolig känsla. Ett annat tips är att se över helheten i hemmet. Skapa en bas som känns harmonisk och likadan överallt så att du känner dig hemma. Det ska helst inte kännas schizofrent att gå runt i hemmet. 

























I morse sjöng vi "Happy Birthday" för min man och han fick frukost på sängen, paket och kaffe i vår födelsedagskopp. Hans syster, som annars bor utomlands, är hemma och tog tåget hit för att överraska honom igår. Vi tjuvstartade firandet igår kväll med god middag och glasstårta eftersom barnen inte hinner träffa honom så mycket idag. De var som vanligt överlyckliga att träffa faster och de somnade gott i hennes famn efter busande och saga.

I kväll har jag planerat middag för några av våra närmsta vänner och familj. Chilli och öl står på menyn och jag ska duka med beige porslin på vit duk. Dinkelchipsen ska få ligga i kopparskålar och linneservetterna är redo. Det är bland det bästa jag vet att äta goda middagar med vänner och skratta till långt in på natten. 

Det blir ett kort inlägg idag. Läs Tailsblogg så kommer en förklaring. Ledsen för det! Vi bättrar oss på tisdag nästa vecka!

Ha en härlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar