2014-10-31

TEJPA VÄGGARNA

Veckorna bara rusar förbi och min favoritdag är här. Idag ska vi ut på plåtning och ikväll har min man skaffat barnvakt för att överraska mig. Har ingen aning om vad vi ska hitta på. Ska bli härligt att få prata i lugn och ro.

Något som vi ofta får förfrågningar om är vad man ska sätta upp på väggarna. Det kan vara svårt att tänka på annat än tavlor, foton och ramar. 

Något annat som går att använda och som varit populärt ett tag är japansk washitejp som går att jobba mycket kreativt med. Det är en tejp som fäster bra men som går lika enkelt att ta bort utan att det blir märken. De finns i regnbågens alla färger, med eller utan mönster. Det kan vara snyggt att sätta upp foton eller posters med washitejp på hörnen. Den kreativa kan själv skapa mönster av tejpen och det kan bli himla snyggt. Finns att köpa på till exempel Mokkasin

Foto: Mokkasin


Foto: Pinterest
















































Det är speciellt fint att sätta upp washitejp i barnrum. Det finns hur många kreativa lösningar som helst. Tejpen går också att sätta på golvet. Varför inte göra rutor där det går att hoppa hage?

Foto: Pinterest 

























Foto: Pinterest

























Foto: Pinterest





















Hoppas att det gav inspiration! Kanske en aktivitet för helgen om regnet öser ner?

Är det något speciellt ni vill ha tips om? Kommentera eller maila oss! Och glöm inte bort att vi finns på Instagram för en daglig dos Heads and Tails inspiration. Bäst är att ladda ner appen och sen klicka på följaknappen. Läs om den andra sidan här.

Ha en underbar fredag! 

/ L & L


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar