2014-10-24

TRICK OR TREAT

Halloween närmar sig och i Sverige har vi anammat traditionen mer och mer. Främst för barnens skull. Det är kul för dem att klä ut sig, karva pumpor och knacka dörr. Inredningsmässigt kan det vara kul att dekorera med Halloweenpynt. Enkla tips är att köpa pumpor och placera i grupp eller att ta in vackra höstlöv i en korg eller skål. Om orange inte är en favoritfärg finns det vita och gröna pumpor som är jättefina.

Foto: Pinterest

























Foto: Pinterest

























När det är mörkt ute nästan hela dagarna så är det mysigt att jobba lite extra med belysningen. Ljussättningen i ett hem är jätteviktig och glöms ibland bort. Se till att ha ordentligt med allmänbelysning men ta också in stämningsbelysning med lite lägre ljusstyrka. Addera sen levande ljus och du har ett hem som känns inbjudande. 

Inför halloween är det fint att plocka in grenar och kvistar för att skapa arrangemang liknande det ni ser nedan. Här blandas nakna glödlampor med levande ljus som är placerade i glasbehållare.

Foto: Pinterest






















Foto: Pinterest

























På arbetsfronten är vi peppade. Vi har träffat en potentiell drömkund och i eftermiddag kommer vi ha ytterligare ett möte som förhoppningsvis leder till fler affärer och trevliga samarbeten. Snart tar vi helg, lyckliga över arbetsveckan som passerat.

Läs om den andra sidan av myntet här. Ha en underbar helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar